Pohádkové divadelní předplatné pro nejmenší

Home » Archiv aktualit » Pohádkové divadelní předplatné pro nejmenší

Datum vydání: 4. 12. 2013

Naučte své děti chodit do divadla

Divadelní abonmá pro dospělé se již v Hlinsku stalo zaběhlou  záležitostí. Nebylo by ale dobré naučit pravidelně chodit do divadla i nejmenší diváky? Patříte k rodičům, kteří chtějí  svým potomkům takovou příležitost poskytnout? Pak čtěte pozorně...

Pohádkové předplatné

Stejně jako v případě abonentek pro dospělé máme pro děti připravených 5 divadel, která se budou odehrávat vždy jednou za měsíc. Na cestu pohádkami se vydáme v únoru 2014. Vzhledem k tomu, že do března probíhá v Multifunkčním centru čilá plesová sezóna - budou první dvě představení probíhat ve všední den, ostatní o víkendu. S předstihem jsme u maminek provedli malý zjišťovací průzkum,  abychom poznali, jaký den by byl nejvhodnější. Věřte, výsledek byl 50/50. Jedna polovina dětí je v týdnu zaměstnána nejrůznějšími kroužky  a sportovními tréninky, druhá polovina pravidelně odjíždí na víkendy z Hlinska. I tak ale věříme, že jednou za měsíc nebude problém si čas na divadlo vyhradit.

S pohádkovým předplatným levněji a ještě zadarmo

Cena Pohádkového předplatného je rovněž pohádková. Pokud se rodiče rozhodnou podpořit kulturní cítění svého potomka, bude je tento počin stát pouhých 290,- Kč. Vyděleno počtem 5 představení to jistě není nijak závratná částka. Je zde ale malý problém. Těžko si představit, že se pětiletý Pepíček se sousedovic malou  Andulkou sami vypraví v neděli v podvečer do divadla, v šatně odevzdají své malé kabátky  a potom, co se na baru občerství mirindou, se sami pohodlně usadí v předem  zajištěných sedadlech a vyčkají roztažení opony. Co ale s dospělým, který Pepíčkovi s Andulkou bude dělat doprovod? Bude si také muset zakoupit Pohádkovou abonentku? Ne nebude.  Při koupi dvou a více abonentek bude místo pro doprovod zdarma. V praxi bude této  abonentní vstupence ustřižen pravý horní roh, což bude signál pro kontrolu při vstupu do sálu, že s takto upravenou vstupenkou může vstoupit pouze dospělý divák. Víme, že velkým problémem je častá nemocnost dětí. Abonentky proto nejsou vázány na jméno a jsou přenosné. Pokud tedy vaše dítko sklátí  den před představením chřipka, můžete abonentku protentokrát půjčit sousedovic synkovi.

Pohádkové předplatné jako dárek od Ježíška

Přemýšlíte, čím ještě potěšit své ratolístky u vánočního stromku? Co kdyby na ně Ježíšek pamatoval s pohádkovým předplatným? Aby děti nenašly jen malou kartičku, bude ke každé abonentce přibaleno ještě sladké mlsání.

Prodej Pohádkového předplatného bude zahájen 9. prosince od 14 hodin v Turistickém informačním centru na Betlémě.

Na jaká divadla se mohou ratolístky těšit?

únor – Divadlo Kuba Plzeň – Není drak jako drak

Březen - Divadlo Studna České Budějovice – O zakleté princezně

Duben – Divadlo Mrak Havlíčkův Brod – Velikonoční pohádka

Květen – Divadlo Anfas Praha  - Bob a Bobek

Červen – Divadlo Láry Fáry Praha – Kouzla a čáry a tajemné Prahy

MKK Hlinečan

Objekty

Multifunkční centrum