Věrnostní karta jako odměna pro kulturní nadšence

Home » Archiv aktualit » Věrnostní karta jako odměna pro kulturní nadšence

Datum vydání: 26. 9. 2014

Vážení příznivci kultury v Hlinsku, dlouho jsme přemýšleli, čím vám dát najevo, jak moc si vážíme toho, že se nám díky vaší divácké podpoře daří budovat v MFC a na Betlémě stále lepší a lepší kulturní program. Je vidět, že v Hlinsku žije mnoho kulturních lidí, kteří si váží zázemí, jaké jim MFC a revitalizovaný Betlém poskytuje. Většina  pořádaných  kulturních akcí má velmi dobrou návštěvnost a my můžeme objednávat stále zajímavější program..

Protože jsme si také všimli, že někteří z vás jsou opravdovými milovníky kultury a účastní se velké většiny našich akcí, rozhodli jsme se právě takovým fanouškům jejich loajalitu oplatit a připravili jsme pro ně velmi zajímavou akci. 

Od října 2014 začne fungovat tzv. Věrnostní karta. Každý občan si jí kdykoli může vyzvednout buď v TIC Hlinsko nebo v MFC Hlinsko v pokladně. Karta bude platná od začátku října 2014 do začátku června 2015. (Další pak chystáme na období červen – prosinec 2015, atd.).

Karta bude na jméno a NEBUDE PŘENOSNÁ (vymiňujeme si možnost náhodných kontrol dle obč. průkazů či jiných dokladů). Každý držitel této karty dostane na každé kulturní akci pořádané MKK Hlinečan razítko. Pokud takto nasbírá 10 a více razítek ve zmíněném období, bude mít možnost vybrat si jeden z následujících bonusů:

- přednostní právo na výběr abonentky na podzim 2014 ještě před vlastním předprodejem

- voucher na pět  filmů v MFC zdarma

Přehled akcí, za které můžete dostat razítko:

Divadelní předplatné (3 razítka), Pohádkové předplatné – doprovod (jedno razítko), všechny koncerty, kina, přednášky, divadla mimo abonmá, akce duhového léta.

Neplatí pro výherní vstupenky do kina z tombol, neplatí pro akce, které nepořádá MKK Hlinečan, jako jsou plesy, firemní večírky, profilové pořady, amat. divadlo, taneční kurzy a další pronájmy sálu (např. travesti show).

Věříme, že se vám tento nový dárek bude líbit a že nám zachováte svoji přízeň.

MKK Hlinečan

Objekty

Multifunkční centrum